onsdag 18 november 2009

God is Great, Beer is Good, People are Crazy

... Som Billy Curringham sjunger i hans nya och enda album "Little Bit of Everything". Låttiteln i sig är ju ett mästerverk i isbergsteknik-genren! Jag är fullt medveten om att detta förmodligen blir den svagaste rubriken än så länge men det är en omåttligt populär hit som just nu går på Cat Country 107.1 (lokalradion) och country är ju som bekant fantastiskt populärt i Florida, USA.

Det slog mig häromdan att jag inte ens kände till namnet på artisten som spelat in flest turnéintäkter i USA, Kenny Chesney (just ja, han!) ett namn som inte klingar särskilt bekant i Sveriges gråa (nåja, Karlskrona skiljer sig faktiskt numera från denna skaran då kommunfullmäktige Sofia Bothorp ritade om kartan för hur man säger något oväntat) vardag. Det visar sig att okände Kenny har spelat in bra mycket mer än tex. Springsteen. Nog om det.

Jag satt i alla fall i bilen på väg till Five Guys efter att i samråd med Johan googlat fram var någonstans i Fort Myers man kunde få tag i den flottigaste burgaren. Ding-Ding-Ding! Five Guys trillar ut. Vi sätter oss genast i buicken och håller ut de 20 minuterna som det tar att köra dit. Vilket ställe! Aldrig har jag sett ett sådant överdåd av flott!

Notera påsen som är helt genomsållad av hamburgerflott!

Sitter och kämpar med ost&baconburgaren, det krävdes 2 stora läsk men jag fick till slut ner den och hamnade i ett hjälplöst matkoma som varade långt in på förmiddagen dan efter.

I Miami inhandlades en fantastisk bok för övrigt. En svordomsgenerator, enkelt och genialiskt! Man slår helt sonika upp 2 olika, parallella, sidor som tillsammans kombinerar ihop vinnande svordomsduos som "poop twister", "retard fondler", "piss gargler" och så vidare. Jag behöver såklart inte nämna att möjligheterna är oändliga (för det är de verkligen inte) men den riktiga skrällen var att det är tjejer som författat det litterära underverket! Ge dom ett pris! (varför inte nobelpriset? nu när Obamas fredspris redan piskat ur trovärdigheten är det väl bara att fortsätta på inslagen bana?)

Det har för övrigt varit rekordlång paus i uppdateringarna, flera sympatisörer från Sverige har huserat vår lägenhet och aktiviteterna har legat packade som sillar. Uppdateringar kommer nu att dimpa ner titt som tätt igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar