fredag 21 augusti 2009

New Morning


För att fortsätta på musikreferens-temat så kan man nog säga att vi var minst lika nöjda efter morgonens händelser som Bob dylan eventuellt var 1970 då han släppte albumet New Morning (4 månader efter hans något mindre lyckade Self Portrait)

Vad som hände var iaf att managern för vaktmästarna väckte oss med att be om ursäkt och ganska snart stod han där med 2 inhyrda mexikanare (sjuk klyscha!) Som han instruerade hur de skulle gå tillväga för att städa lägenheten. Det ska väl tilläggas att vi var ganska skeptiska när vi lämnade städpatrullen åt sitt jobb (frågor som poppade upp var: kommer de sno/sälja mina skjortor jag hängt upp? Kommer de dricka mjölken i kylskåpet? osv)

Allt gick hem och vi fick dessutom mattorna rengjorda, vilket kändes rimligt för 21400 SEK i månaden...

Dagen gick ganska snabbt då vi hade en mängd ärenden att ta itu med, bilen skulle ju ha försäkring, vi besökte även Walmart där vi köpte det nödvändigaste.

Hade även turen att köra förbi ett "Elgiganten" fast amerikansk motsvarighet där jag köpte loss en router och en 22'' skärm som snabbt klassades som nödvändiga och hamnade i buicken.

Denna dagen var det enklare att titta med lite nyktrare syn på vårt hem och vi var idag betydligt mer säkra på att vi skulle bo kvar.

Köksbord och vardagsrum, lägenheten är på totalt 128 rum där vi är 4 som bor




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar