söndag 23 augusti 2009

5th Time Around


..heter alltså denna skildring, då det är 5e gången jag besöker USA (titeln är baserad på Dylans tillrättavisning av Beatles oförskämda "stiltjuveri" i form av "Norwegian Wood" -65 som kom att kallas 4th Time Around, helt oviktigt men ändå)

Sedan senast har vi besökt Captiva beach som ligger precis så långt ut på ön Sanibel man kan komma. Det var lite som att besöka USAs riviera, först kostade det 6$ att köra över till ön sen kostade det 2$ i timmen att parkera (det stod en äldre välklädd gentleman vid parkeringen och såg till att man inte försökte några klassiska parkeringstrix) Det var iaf helt klart värt både restiden och kostnaden, absolut en av de bästa öar man besökt än så länge, vi passade även på att äta lunch på "Bubble Room" som hade någon konstig image som gick ut på att maxa antalet teman.
Ja ni ser ju själva...(detta är alltså där vi åt)

Imorgon börjar skolan och då hoppas jag innerligt att man får valuta för sina böcker man köpt (mina skolböcker för 4 kurser kostade motsvarande 3339 SEK) annars kommer den där "Academical Advisorn" få sig en skopa ovett.

En annan fantastisk sak med USA är att de frontar mkt mer för "Sweet Baby Rays" (grillsås för de obildade, något som undertecknad är en flitig användare av i Sverige) Här borta ställer de inte in några småflaskor i ngn "utlandshylla", här får rejäla flaskor en hyllplats mitt i "main street" på Wallmart. Som såsen förtjänar. Nog om detta. Snart börjar "Livesändningen" av True Blood som enligt aftonbladet.se skall börja sändas på SVT i höst.

Sweet Baby Ray - hyllan

Avslutar med en fin skylt som står lägligt utanför vår uppgång :

Undrar vilket ramaskri det hade blivit i trygghets-Sverige om exempelvis "Costellos spritutkörning" hade börjat sätta upp liknande skyltar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar